Gratis verzending in BE en NL vanaf €100. Of gratis ophaling in Menen.

Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Identiteit:

De Kleine Oehoe

Oplinus Laura

Vestigingsadres: Ezelbrugstraat 26, 8930 Menen

E-mailadres: info@dekleineoehoe.be

gsm: +32 491/52.06.19

Ondernemingsnummer: BE0749.527.809

Bankrekeningnummer: BE44 7360 6980 9045

Website: www.dekleineoehoe.be & www.dekleineoehoe.com 

Algemeen:

De algemene voorwaarden zijn ter aller tijde terug te vinden op de website. Indien gewenst kunt u steeds een afgedrukte of digitale versie vragen. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen en diensten die door De Kleine Oehoe geleverd/gemaakt worden. Door deze algemene voorwaarden te aanvaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht ze te hebben gelezen en er mee in te stemmen.

Het aanbod:

Ons aanbod op de website bevat per artikel een volledige en nauwkeurige omschrijving. Deze product omschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling mogelijk te maken. De bijgevoegde afbeeldingen zijn bedoeld als indicatie en kunnen licht afwijken van de realiteit, omwille van o.a. kleurschakeringen. U kan indien gewenst steeds bijkomende details en / of foto's toegestuurd krijgen door een mailtje of berichtje te sturen. 

Vergissingen of fouten in het aanbod binden De Kleine Oehoe niet.

Bestelprocedure:

De webshop is ononderbroken beschikbaar, waardoor er 24u/24u, 7 dagen per week besteld kan worden via de webshop (www.dekleineoehoe.be).

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Deze kan eventueel in uw spam berichten terecht komen.

Hierin vindt u een overzicht van de geplaatste bestelling, samen met het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten.

Indien wij informatie te kort hebben, zullen wij u ook via mail contacteren.  

Indien u koos voor een ontwerp op basis van een foto of eigen bestand, mag u ons het nodige via mail bezorgen. Wij bezorgen u vervolgens het gemaakte ontwerp ter goedkeuring

De prijs:

De verkoopprijzen op de webshop worden vermeld in euro en zijn exclusief verzendkosten. De Kleine Oehoe heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. De prijs en info die tijdens uw bestelling online staat, is de prijs die gehanteerd wordt. Indien er een korte tijd na uw aankoop iets wijzigt in prijs, kan hier geen aanspraak meer worden op gemaakt. Prijsverschillen worden dan ook niet terugbetaald. 

 

Betalingen:

De webshop maakt gebruik van een beveiligde betaalomgeving (Mollie).

Via deze weg is het mogelijk te betalen met Bancontact, IDEAL, KBC en Belfius Pay.

Verder kan er ook gekozen worden voor betaling bij het afhalen. 

Levering/Afhalen:

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Verdere info over de verzenddatum en track and trace worden steeds per mail bezorgd. 

U kunt kiezen om uw pakket te laten leveren in een afhaalpunt of op een adres naar keuze. 

Afhankelijk van uw keuze en locatie wordt uw pakket door Bpost of PostNL via MyParcel verzonden.

Indien een artikel, om welke reden dan ok, niet leverbaar is, of een langere levertijd heeft dan voorzien, wordt u hiervan per mail op de hoogte gebracht. 

Levertermijn:

De levertermijn verschilt van product tot product. Aangezien wij een kleine onderneming zijn, hebben wij niet van alles stock liggen. Indien wij op het moment van bestelling, voorraad hebben liggen, wordt uw bestelling onmiddellijk verzonden. Indien dit niet het geval is, moet u rekenen op +- 3 dagen vooraleer uw bestelling kan verzonden worden. 

Gepersonaliseerde of handgemaakte artikelen vragen een langere levertijd. 

Over het algemeen geldt er een levertermijn van 3 tot 8 werkdagen, tenzij anders vermeld. 

Een langere levertermijn geeft de klant geen recht op het eisen van een schadevergoeding of annuleren van de bestelling. 

Van zodra u een verzendbevestigingsmail kreeg, en uw bestelling dus aan Bpost of PostNL werd bezorgd, hebben wij geen controle meer over de levertermijn. Houdt er rekening mee dat op drukke momenten, zoals feestdagen, hier vaak vertraging bij komt. 

 

Wenst u vooraf zekerheid over de levertermijn, neem dan vooraf contact op. Wij kunnen dan een veel gerichtere levertermijn weergeven op basis van onze stock. 

 

Verzending en leveringsvoorwaarden:

Wij verzenden enkel naar België en Nederland. Dit omwille van de hoge kost naar andere landen. 

Dit gebeurd steeds via Bpost of PostNL. 

Wenst u toch te verzenden naar een ander land? Neem dan gerust contact op via info@dekleineoehoe.be.

Dan kunnen we samen de kosten en mogelijkheden bekijken.

 

Bestellingen worden afgeleverd op het door u doorgegeven afhaalpunt of adres. 

Foutieve doorgaven zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Indien u het tijdig opmerkt, kunt u ons wel steeds contacteren. Indien wij het verzendlabel nog niet aanmaakten, willen wij dit kosteloos wijzigen. 

 

U heeft ook de mogelijkheid uw bestelling rechtstreeks bij iemand anders te laten bezorgen. Indien u dit vermeld bij opmerkingen, zorgen wij voor een mooi afgewerkt geschenk. U heeft zelf de keuze er al dan niet een boodschap aan toe te voegen. 

 

Verzendkosten binnen België:

- Naar een afhaalpunt: €4

- Thuislevering: €5

- Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75

 

Verzending naar Nederland:

- Thuislevering: €7

 

In geval van het niet leveren, betalen we het aankoopbedrag terug of wordt het pakket opnieuw verzonden zonder meerkosten. 

Bij schade aan de producten, moet dit binnen de 24u na levering gemeld worden. Zo niet kunnen wij niet instaan voor de schade. 

Afhalen:

Afhaling is mogelijk, na het maken van een afspraak, op volgend adres:

 

De Kleine Oehoe

Ezelbrugstraat 26,

8930 Menen

België

 

Wij contacteren u via e-mail om een afspraak te maken. Controleer dus zeker uw mails en eventueel uw spam berichten. 

Aangezien wij geen winkel zijn, is er niet altijd iemand aanwezig. Maakt u geen afspraak, dan is de kant heel groot dat er niemand aanwezig is. 

Aansprakelijkheid:

De Kleine Oehoe ontvangt en voert de bestelling met veel zorg uit. We zijn niet aansprakelijk voor de schade die voorkomt uit het onjuist gebruiken van door ons geleverde producten. We zijn wel aansprakelijk voor fouten bij het maken of leveren. De aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product heeft betaalt. 

 

Afbeeldingen: 

Ale foto's, ontwerpen, kleurstalen, etc. op de webshop worden zo exact mogelijk weergegeven, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Zowel kleur, gewicht, afmetingen en textuur van het materiaal. Ook de instellingen van uw eigen beeldscherm kunnen hier een invloed op hebben. 

Retourneren/herroepingsrecht:

De Kleine Oehoe probeert keer op keer een kwalitatief eindproduct af te leveren. Indien gewenst kan er een digitale voorbeeldprint getoond worden alvorens het eindproduct wordt gemaakt. Opnieuw kunnen de kleuren via deze weg licht afwijken. 

Vanwege het persoonlijke karakter komt bij veel producten het recht op wijzigen, retourneren en annuleren van uw bestelling te vervallen. 

 

Alle niet gepersonaliseerde spullen kunnen, mits vooraf melden, geretourneerd worden. (binnen de 14 dagen). De verzending valt onder eigen kost. 

 

Uiteraard kunt u wel altijd uw bestelling terugsturen mocht er iets niet goed zijn aan de kwaliteit van het product of een fout bij de levering. Dit moet binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. De retourkosten zijn voor de koper, tenzij het over een fout van ons gaat (misse bestelling geleverd of ondermaatse kwaliteit zoals bedrukking of print die loslaten).

 

Klachten: 

Indien u een klacht heeft over een product, verzoeken wij u om dit steeds schriftelijk te melding via info@dekleineoehoe.be en uw klacht duidelijk te omschrijven en te vergezellen van een foto. Gelieve dit binnen de 14 dagen na levering te melden. Wij proberen hier binnen 1 werkdag op te antwoorden. U hoeft de producten nog niet terug te sturen, tenzij wij dit specifiek vragen in ons antwoord.

 

Bij fouten van onze kant bij een gepersonaliseerd product, bezorgen wij u het product opnieuw. Bij andere producten wordt er via mail besproken of het  bedrag wordt terugbetaald, of een nieuw product wordt verzonden. 

Persoonsgegeven:

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Ze worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling. Zie ons privacy beleid. 

Toepasselijk recht:

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van De Kleine Oehoe is, naast de algemene voorwaarden, het Belgische recht van toepassing. 

Disclaimer:

De domeinnaam, logo en andere bestanden (zoals eigen ontwerpen en eigen foto's) verbonden aan De Kleine Oehoe worden beschermd door het intellectuele eigendomsrecht. Wie ze wilt verspreiden onder het publiek, moet eerst uitdrukkelijk schriftelijke toestemming vragen aan Oplinus Laura. 

 

 

Algemene voorwaarden De Kleine Oehoe - Januari 2021