Gratis verzending in BE en NL vanaf €75. Of gratis ophaling in Menen.

Home » Contact

Contact


Adresgegevens:

 

De Kleine Oehoe
Oplinus Laura
Ezelbrugstraat, 26
8930 Menen

 

BTW - nummer: BE0749.527.809

e-mail: info@dekleineoehoe.be

gsm: +32 491/52.06.19Over De Kleine Oehoe

Hallo,

Welkom op mijn webshop, De Kleine Oehoe.

Ik ben Laura, een 25 jarige mama. Ik ben gezegend met een super lieve zoon Milan en een prachtige dochter Kira. Daarnaast mocht ik in 2020 ook mijn ja-woord geven aan mijn steun en toeverlaat, Matthias. 

Ik droomde al jaren om zelf iets te kunnen uitbouwen, maar was er nooit 100% aan uit wat exact. Ik hield altijd al van creatief bezig zijn en geschenken maken, maar sinds de geboorte van mijn dochtertje werd het voor mij pas echt duidelijk hoe belangrijk deze uitlaatklep voor mij is en wat ik echt wou. Na heel lang twijfelen zette ik in augustus 2020 de stap om in bijberoep een webshop te starten. Ik begon klein en wou het vooral hobbymatig beginnen. 

Op mijn verjaardag, 14 september 2020, lanceerde ik de webshop officieel. 
Eindelijk een stukje creativiteit die ik kwijt kon op mijn eigen manier. Al doende veranderde er de eerste maanden heel wat. Ik ontdekte het plezier van personaliseren en breidde dan ook al snel mijn materiaal uit. Ook begon ik een samenwerking met 'T Borduurhuisje, die al het borduurwerk verzorgd. Hoewel ik zelf erg perfectionistisch ben en niet graag dingen uit handen geef, weet ik dat het bij haar in goeie handen is. 

Ondertussen staat De Kleine Oehoe vooral voor het creëren van geschenken, personalisatie en plasticvrije producten.

Hoewel zeker niet alles op en top ecologisch is, wil ik de pracht van o.a. shampoo bars en andere plasticvrije producten delen met anderen. Ik sta zelf enorm achter deze producten, en verwerk ze dan ook graag in geschenken. 
Ik ben zeker geen webshop die volledig plasticvrij is of op en top ecologisch, maar op mijn manier probeer ik toch een kleine stap in de goeie richting te zetten en de mensen te tonen dat alle kleine stapjes kunnen helpen.

Ondanks het aanbod die ik via de webshop aanbied, vind ik het nog steeds enorm fijn dingen helemaal op maat uit te werken. Ik laat met veel plezier mijn creatieve zelf los op jullie ideeën. Aarzel dus zeker niet om me te contacteren voor iets op maat. Ik luister altijd eerst uitgebreid naar de ideeën in je hoofd, om daarna op basis van jouw eigen budget vrijblijvend ideetjes aan te rijken. 

Veel Liefs

Laura