Gratis verzending in BE en NL vanaf €75. Of gratis ophaling in Menen.

Home » Verzend informatie

De verzending gebeurd via PostNL of Bpost.

Ik koos er voor enkel te leveren binnen België en Nederland. Dit omwille van de hoge verzendkosten in andere landen. Wenst u toch graag te verzenden naar een ander land? Neem dan contact op via info@dekleineoehoe.be of Facebook, dan bekijk ik met veel plezier samen de mogelijkheden en kosten.

 

Verzendkosten

binnen België:

  1. Naar een afhaalpunt: €4
  2. Thuislevering: €5
  3. Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75

 

naar Nederland:

  1. Thuislevering: €7
  2. Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75

 

Foutieve doorgaven zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Indien u het tijdig opmerkt, kunt u mij steeds contacteren. Indien ik het verzendlabel nog niet aanmaakte, wil ik dit kosteloos wijzigen. 

 

U heeft ook de mogelijkheid uw bestelling rechtstreeks bij iemand anders te laten bezorgen. Indien u dit vermeld bij opmerkingen, zorg ik voor een mooi afgewerkt geschenk. U heeft zelf de keuze er al dan niet een boodschap aan toe te voegen. 

 

Afhalen

Afhaling is mogelijk, na het maken van een afspraak, op volgend adres:

 

De Kleine Oehoe

Ezelbrugstraat 26,

8930 Menen

België

 

Ik contacteer u via e-mail om een afspraak te maken. Controleer dus zeker uw mails en eventueel uw spam berichten. 

Aangezien ik geen winkel ben, is er niet altijd iemand aanwezig. Maakt u geen afspraak, dan is de kant heel groot dat er niemand aanwezig is. 

 

Levertijd

De levertermijn verschilt van product tot product. Aangezien ik een kleine onderneming ben, heb ik  niet van alles stock liggen. Indien ik op het moment van bestelling, voorraad heb liggen, wordt uw bestelling onmiddellijk verzonden. Indien dit niet het geval is, moet ik dit eerst via de groothandel bestellen. Dit zorgt voor een iets langere levertijd.

 

Gepersonaliseerde of handgemaakte artikelen vragen een langere levertijd. 

Over het algemeen geldt er een levertermijn van 3 tot 8 werkdagen, tenzij anders vermeld. 

 

Een langere levertermijn geeft de klant geen recht op het eisen van een schadevergoeding of annuleren van de bestelling. 

Van zodra u een verzendbevestigingsmail kreeg, en uw bestelling dus aan Bpost of PostNL werd bezorgd, heb ik geen controle meer over de levertermijn. Houdt er rekening mee dat op drukke momenten, zoals feestdagen, hier vaak vertraging bij komt. 

 

Wenst u vooraf zekerheid over de levertermijn, neem dan vooraf contact op. Ik kan dan een veel gerichtere levertermijn weergeven op basis van de stock. 

Ook indien u last minute iets nodig heeft, mag u mij steeds contacteren, dan kijk ik wat mogelijk is.